Doneren

Met een donatie aan ForumC steun je ons werk om het christelijk geloof zichtbaar te maken binnen het maatschappelijk en wetenschappelijk debat. Wilt u een specifiek project steunen? Vermeld dit dan bij uw donatie. Er zijn verschillende manieren om ons te ondersteunen:

Maak eenvoudig een donatie over via iDeal:

Geef via Ideal

U kunt via onderstaand formulier een eenmalige of periodieke donatie toezeggen. U kunt ook zelf een bedrag naar keuze overmaken naar:

NL74 RABO 0153471735
t.n.v. Stichting ForumC

Naar het formulier

U kunt ForumC ook begunstigen met een legaat of erfstelling. Graag zijn wij u hierbij van dienst. Lees daarover meer in dit document over schenking in vorm van legaat.

Meer informatie

    Ik geef graag:    Hoe wilt u ons ondersteunen?    Uw gegevens

    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA. Daarom zijn ook het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google van toepassing.

    Stichting ForumC staat bij de Belastingdienst geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling (ANBI.) Dit betekent dat ForumC geen schenk- en/of erfbelasting hoeft te betalen over de ontvangen schenkingen en erfenissen. Bovendien zijn giften aan ForumC voor de gever aftrekbaar (binnen de daarvoor geldende regels.) Door de verantwoording die we hiervoor doen richting de Belastingdienst en het Centraal Bureau voor de Fondsenwerving (CBF) schenken we tegelijkertijd bewust aandacht aan onze integriteit. Dat vinden we belangrijk. U kunt ons bij de Belastingdienst vinden onder de naam: Stichting ForumC te Amersfoort (RSIN: 821266974).