Heeft mijn bestaan een doel? Is er meer tussen hemel en aarde? Spelen dergelijke levensvragen wel eens door je hoofd en zou je daar, ondanks de hectiek van het leven, wel eens wat langer bij stil willen staan? En ben je nieuwsgierig wat de christelijke levensfilosofie én de wetenschap hierover te zeggen hebben? Voel je welkom om dit te ontdekken tijdens de tweedaagse ‘Geloof en de wetenschap’ op Klooster Nieuw Sion.

Tijdens deze volledig verzorgde tweedaagse staan hoogleraar Cees Dekker en filosoof Emanuel Rutten samen met jou stil bij grote, herkenbare levensvragen. Beide sprekers hebben een wetenschappelijke achtergrond. Vanuit dat unieke perspectief nemen ze je mee naar het snijvlak tussen religie en wetenschap.
Je leert meer over oude inspiratiebronnen die nog helemaal actueel zijn in deze tijd. Er is tijd en ruimte om daarop te reflecteren en je vragen te stellen. Je krijgt handreikingen vanuit de christelijke levensfilosofie die het leven van jezelf en je dierbaren mooier en betekenisvoller kunnen maken.

De organisatie is in handen van Nieuw Sion. Voor deze retraite betaal je €390,-

Lees meer en meld je aan.